header_banner_masoline

Masoline is een exclusief product voor het doelmatig schoonmaken van met olie vervuilde ondergronden van steen, baksteen, natuursteen, beton en overig cementgebonden ondergronden.

Op een revolutionaire wijze breekt Masoline olieproducten af en drijft restanten van koolwaterstoffen uit steenachtige ondergronden. Door de lage viscositeit van Masoline, kan het tot 8 cm. diep in steen en beton indringen via de capillaire structuren. Met behulp van water wordt het uitdrijven van vervuiling uit de ondergrond gerealiseerd. Masoline is dan ook voor een groot deel, als juist gebruikt, een zelfwerkend product.

het grote verschil met andere reinigingsmiddelen die pretenderen olie uit steenachtige ondergronden te verwijderen is, dat Masoline geen oplosmiddel of ontvetter is. Deze producten reinigen door olie te verdunnen. Masoline daarentegen breekt olie af.

masoline_fotos_behandeling

Masoline is biologisch afbreekbaar en maakt het daarbij ook mogelijk dat de afgebroken olie en vuil ook sneller door het milieu zelf opgeruimd kan worden. Masoline bevat geen agressieve oplosmiddelen of een hoog gehalte schadelijke fosfaten, conform wettelijke verordeningen. Masoline is goedgekeurd voor de voedingsmiddelenindustrie. Denk aan het ontsmetten van slachthuizen, maar ook het reinigen van hallen waar veemarkten gehouden zijn.

Zelfs in moeilijke gevallen, daar waar hardnekkige vervuiling bestaat, bijvoorbeeld vervuiling door speciale emulsies of synthetische oliën, wordt een verrassend resultaat bereikt. Masoline is perfect inzetbaar in de petrochemische industrie, garagebedrijven en voor het reinigen van zwaar vervuilde bedrijfshallen. Masoline is een uitstekende pré-coating reiniger, voor het realiseren van een vetvrije en schone ondergronden, klaar om gecoat te worden…

Ook in en om het huis misstaat Masoline niet. Denk aan olievlekken van auto’s op de oprit, kookvlekken op woonbeton en barbecuevlekken op prachtige hardstenen tuintegels. verdund met water is Masoline inzetbaar om alle olie en vet problemen op te lossen in keuken en douche. Verdund met water is Masoline ook inzetbaar als dweilreiniger in bijvoorbeeld schrob-zuigmachines in bedrijfshallen voor vetvrije en veilige vloeren.

voor_en_na_masoline
– Masoline is milieuvriendelijk
– Vrij van extreem schadelijke stoffen
– 99% Biologisch afbreekbaar
– Masoline is een alkalisch product
– Masoline is geen ontvetter of oplosmiddel, maar breekt olie af
– Kostenbesparend ten opzichte van andere methoden

masoline_webshop